Laster Arrangementer

Vann-Kraft

foto av bord med speil i vann

I forbindelse med lansering av Oslofjord Triennale inviteres publikum til å delta i et utendørs måltid med lyd, samtaler og dansekunst i Bergerbukta.

Hvordan kan vi skape nye relasjoner og identiteter gjennom å dele opplevelser og samhandling med Oslofjorden? Gjennom å koreografere i et vannlandskap vil vi skape et rom for samtale, og gå i dialog med fjorden på dens premisser. Vi inviterer til et måltid i vannet for å utforske denne tematikken sammen med publikum.

Som deltaker vil du oppleve en sanseliggjøring av Oslofjorden, med bevegelse, lyder og smaker.

Inviterte gjestekunstnere og lokale medhjelpere vil sørge for en uforglemmelig aften, som vil gi kraft til- og skape engasjement for å redde Oslofjorden.

Vann-Kraft er kunstnerisk ledet av Suzie Davies og Mattias Ekholm fra dansekompaniet DEED, i samarbeid med lydkunstner Thomas Bergsten og scenograf Mari LB Kamsvaag. Arrangementet er produsert for Oslofjord Triennale i samarbeid med Fossekleiva Kultursenter.

Oppmøte i parken ved Bergerstranda. Vær ute i god tid. Kjøp helst billett på forhånd.

Vi skal ut i vannet (vasse). Om du ønsker, får du låne vadebukser på stedet. Temperaturen i bukta er veldig bra og det er fint å vasse med bare ben. Vi anbefaler eventuelt badesko eller et par gamle joggesko da det er litt steinete noen steder.

Foto: Oslofjord Triennale

Begrenset antall plasser.

Velkommen!

Detaljer

Dato:
20. juni 2023
Tid
18:00 – 20:00
Kostnad:
200kr

Sted

Fossekleiva Kultursenter
Bergerveien 2 Berger 3075 Norge + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig