Laster Arrangementer

Sommer­utstillingen The fantastic life of Minnie Rubinski

Plakatbilde fra installasjonen Minnie Rubinski

I The fantastic life of Minnie Rubinski får publikum lov til å tre inn i hjernen til Minnie Rubinski. En hjerne med begynnende demens der grensene mellom virkelighet og fantasi er i ferd med å viskes ut. På flere skjermer spredt rundt i rommet blir ulike scener fra Rubinskis liv spilt ut, uten kronologi. Slik minner ofte kan dukke opp i oss helt plutselig uten sammenheng med tid og sted. Men minner kan også drive gjøn med oss. Hva er virkelig og hva er ikke? Og når alt kommer til alt, er det så viktig?

Installasjonen er intim og inviterer kun en liten gruppe inn av gangen. Minnene i livet til Rubinski iscenesettes av figurteater og musikk. Det er Vision Mechanics fra Edinburgh som består av Symon Macintyre og Kim Bergsagel som står bak installasjonen. Installasjonen er en hyllest til Kim Bergsagels mor, og reflekterer Kims opplevelse av at moren fikk demens.

Det er innslipp til The fantastic life of Minnie Rubinski hver hele time. Du må sette av 45–55 minutter.
Billetter kan reserveres på forhånd til lørdagene og søndagene. Øvrige dager er det ikke forhåndsreservasjon, medmindre man er en gruppe på 6–8 personer. I så fall bestiller du til post@fossekleiva.no minst 2 dager i forveien.

Det er gratis inngang.

Detaljer

Dato:
6. august 2023
Tid
11:00 – 17:00
Series:
Kostnad:
Gratis
Kategori for Arrangement:

Sted

Fossekleiva Kultursenter
Bergerveien 2 Berger 3075 Norge + Google-kart

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke lengre tilgjengelig