Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Håkon Kornstad – konsert

12. november · 19:0020:00

kr 200

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Håkon Kornstad konsert
200 kr
26 available

Håkon Kornstad er jazzsaxofonisten med verdenskarriere som ble operatenor.

Fossekleiva kultursenter er glade for å kunne presentere en helt spesiell konsert i utstillingen Residence of Impermanence. Gå ikke glipp av denne unike opplevelsen.

Parallelt med Kornstads egne sagnomsuste kombinasjoner av jazz og opera i inn og utland, både i solo-, trio- og orkesterformat, fortsetter han arbeidet med å utvikle seg som klassisk sanger. Håkon tok bachelor og masterutdanning i opera på Operahøgskolen i Oslo i 2011-2014. I forbindelse med utdanningen, sang han såvidt forskjellige roller som Ferrando i Mozarts Così fan tutte på Operaens scene 2 og på Musikkhuset i Helsinki, tittelrollen i Werther av Jules Massenet og Rodolfo i Giacomo Puccinis La Boheme. Han sang også 3. jøde i Salome av Richard Strauss på Nasjonaloperaen i 2013, og medvirket i uroppførelsen av “Adam & Eve” av Cecilie Ore i 2015.

I tillegg til solokonserter med saxofon og sang, leder han sitt eget ensemble, der opera møter jazz på en helt ny måte. Kornstad Ensemble er plateaktuelle med sin første utgivelse høsten 2015, med det treffende navnet «Tenor Battle». Håkon er også kjent for sin kritikerroste medvirkning som saxofon- og sangsolist på konserter og utgivelsen «A passion for John Donne» (ECM) med Ketil Bjørnstad.

Detaljer

Dato:
12. november
Tid
19:00 – 20:00
Kostnad:
kr 200
Kategori for Arrangement:

Sted

Fossekleiva Kultursenter
Bergerveien 2, 3075 Berger