Laster Arrangementer

Fossekleiva for kids

Barn som lager figur av papp :foto

Alt som beveger seg, er levende!

Verksted møter figurteater når barna møter dukkefører Ragni og billedkunstner Line. Dette er et verksted med mekking og teater hvor egenproduserte skulpturer kommer til liv. Sammen gir barna og kunstnerne liv til det ikke levende.

Gjennom verkstedet læres det mye om verktøy og materialer, prøving og feiling, sceneeffekter og dramaturgi. Det hele avsluttes med en morsom forestilling.

Line With er billedkunstner, designer og selvutnevnt nerd! Hun har utdannelse fra Århus Kunstakademi, Edinburgh College of Art og fra Høyskolen i Oslo og Akershus der hun studerte produktdesign. Hun har utført offentlige og private utsmykninger, og jobber stadig med nye teknikker, materialer og uttrykk. With har holdt flere workshops for barn og unge om mekanikk, symmetri og romformer. Interessen for mekanikk og produksjon har ført henne til «maker-miljøet» hvor hun har funnet måter å programmere bevegelse og  lære maskiner å tegne.

Ragni Halle er skuespiller utdannet ved Akademi for Scenekunst og Nordic Black Xpress. Hun jobber både som figurfører, skuespiller, regissør, scenograf og tekstforfatter. Halle har vært tilknyttet flere av de mest etablerte frigruppene på figurteaterfeltet, og har også medvirket i Riksteaterets turnévirksomhet. Halle har holdt kurs i figurteater for skuespillerstudenter, barn og amatører i inn- og utland. Ragni har vært med å etablere Figur i Fossekleiva (FiF), og har hatt holdt figurteaterverksteder, vist forestillinger og er aktuell som utøver i to forestillinger under årets FiF; uMulig of FiF Catering.

Foto: Frøydis Frøsaker

Detaljer

Dato:
26. juni 2022
Tid
13:00 – 14:30
Kategori for Arrangement:

Sted

Fossekleiva Kultursenter
Bergerveien 2 Berger 3075 Norge + Google-kart