Laster Arrangementer

Giørtz/Aarset/Baden – konsert

Tre personer spiller ulike instrumenter :foto

Capital Punishment for cars

Komposisjoner av Giørtz, og også noen av Guttorm Guttormsen til tekster av Fran Landsman. Stilistiske sprang, skiftende stemninger, særpregede arrangementer og genrelek preger Capital Punishment. Et frodig, tilbakelent og inntrengende prosjekt, til tider singlende vart, andre ganger dundrende slagkraftig.

Anne-Marie Giørtz lar ordene slippe til, mot en vegg av tid- og stedløse lydkulisser. Anne-Marie Giørtz er vokalist, orkesterleder og sangpedagog innen jazz genren. Hun har skrevet bestillingsverk for Molde jazzfestival, ledet flere orkestre – bl.a. Ab und Zu, og samarbeidet med bl.a. Kaia Huuse og Veslemøy Solberg.

Eivind Aarset (gitar) har spilt med Giørtz helt siden tida i Ab und Zu og har gjennom samarbeidene med Nils Petter Molvær og Bugge Wesseltoft vært en pådriver for den elektronisk inspirerte jazzen.

Peter Baden (trommer og perkusjon) er en svært allsidig musiker. Han har arbeidet med bl.a Mari Boine og Marylin Mazur og er kjent fra en lang rekke sceniske produksjoner.

Billettpris kr 150,- (halv pris med Naboskapskort eller Vennekort)

Jazz Trio ganger tre

En konsertserie i et kunstverk · Konsertserien består av tre originale grupper som på hver sin måte representerer noe helt spesielt innen jazzen. Samspillet mellom førsteklasses musikere, Fossekleivas ypperlig akustikk og kunstverkene gir en opplevelse utenom det vanlige. Konsertene foregår i Haarstads installasjon. Installasjonen er i bevegelse gjennom sommeren, og hver av konsertene vil derfor ha ulike omgivelser selv om de alle er knyttet til installasjonen.

Detaljer

Dato:
18. august 2018
Tid
15:00 – 16:30
Kostnad:
150kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Fossekleiva Kultursenter
Bergerveien 2 Berger 3075 Norge + Google-kart