Laster Arrangementer

Fem Drager – konsert

Tre personer i dus oransje mot fjellvegg :foto

Fem Drager er en jazztrio med utspring fra jazzlinja i Stavanger, og spiller leken jazzmusikk i et åpent vokaltrio-lydbilde.

Den noe uvanlige besetningen vokal, bass og trommer, gir rom for mye humor, samtidig som musikken er gjennomsiktig. Melodiene og basslinjene balanserer mellom det lyriske og det spennende, og kombinerer det svært enkle og det kompliserte. Dermed blir det interessant og mulig å følge med både for den dypt musikkinteresserte og kunnskapsrike, og for den mindre erfarne lytter.

Vetle Aakre Laupsa (kontrabass) har erfaring fra mange forskjellige sjangere som folkpop, metal, punkrock, støyrock, jazz, friimpro m.m. både som musiker og som komponist og arrangør. Olav Andreas Abildgaard (trommer) er musiker med trommesett som hovedinstrument. Som utøver har han spilt et utall konserter over store deler av landet, med mange forskjellige musikere, i alle ytterpunkter innen jazzen. Han jobber med alt fra tradisjonell swingjazz til samtidsorientert improvisasjon. Andrea Cathrin Opdal (vokal) har sunget med Tromsø Musikkonservatoriums Populærensemble, Opdal kvintett m.fl. i tillegg til turné med Fem Drager.

Billettpris kr 150,- (halv pris med Naboskapskort eller Vennekort).

Jazz Trio ganger tre

En konsertserie i et kunstverk · Konsertserien består av tre originale grupper som på hver sin måte representerer noe helt spesielt innen jazzen. Samspillet mellom førsteklasses musikere, Fossekleivas ypperlig akustikk og kunstverkene gir en opplevelse utenom det vanlige. Konsertene foregår i Haarstads installasjon. Installasjonen er i bevegelse gjennom sommeren, og hver av konsertene vil derfor ha ulike omgivelser selv om de alle er knyttet til installasjonen.

Detaljer

Dato:
14. juli 2018
Tid
15:00 – 16:00
Kostnad:
150kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Fossekleiva Kultursenter
Bergerveien 2 Berger 3075 Norge + Google-kart