Laster Arrangementer

Familien Langum Øien: FAMILIEN

Et tverrkunstnerisk prosjekt bestående av fotografier, skulpturer, tegninger, skisser, illustrasjoner, konseptdesign, lyd og og live hendelser.

Prosjektet skapes av medlemmene i familien Langum Øien fra Berger.

Runi Langum – tegner

Hans Martin Øien – skulptør

Alessandra Langum – fotograf

Rasmus Martin Langum Øien – illustratør

Aksel Adrian Langum Øien – scenekunstner

Prosjektet utforsker relasjoner og verkenes samspill som et nytt møte mellom familien, en situasjon som kan fortelle om tilhørighet og stille spørsmål rundt hva det vil si å være en familie med bakgrunn i Berger.

Fossekleiva Kultursenter som visningsarena er vesentlig for familien – det er et kjent sted med mange historier.  Prosjektet vil speile en fortid ved Fossekleiva, kaste et refleksivt blikk over familiens hjemsted og de historiene familien tar med seg inn i bygningen. At Fossekleiva ble utviklet til et Kultursenter var grunnlaget for at familien kjøpte hus og etablerte seg på Berger i 1989. Det var viktig å knytte seg til et sted der det fantes potensiale for å utvikle et fellesskap med andre kunstnere og at det fantes arbeidsmuligheter i form av eldre fabrikkbygninger med rimelige lokaler.

Fossekleiva ble en inspirasjonskilde med sine konserter, forestillinger, utstillinger, foredrag, fester og festivaler arrangert på en felles møteplass.

Det kommer mer detaljert informasjon om program etterhvert. Vi anbfelaer å abonnere på vårt nyhetsbrev, eller følge med på Facebook.

27.august – 12.september

 

August

27.: åpning – følg med for oppdatert informasjon

28.: kl. 12–16

29.: kl. 12–16

September

4.: kl. 12–16

5.: kl. 12–16

10.: kl. 18–21

11.:  kl.12–16

12.:  kl.18–21

Detaljer

Start:
27. august 2021
Slutt:
12. september 2021
Kategorier for Arrangement:
, ,

Sted

Fossekleiva Kultursenter
Bergerveien 2 Berger 3075 Norge