Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

DRIVVEDØYA

27. februar · 15:0016:00

50kr-150kr

Billetter

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Billetter er ikke tilgjengelig enda

En musikal for hele familien om fantasi og utrygghet

Idris gjemmer seg for foreldrene sine i naustet til bestefar. Han vil stikke av til Stillehavet eller hvor som helst så lenge han slipper å høre foreldrenes krangling hjemme.

I naustet begynner Idris å leke og i fantasien blir tingene rundt ham levende. Han får seg nye venner, en blåse og en blomsterkanne, og sammen bestemmer de seg for å rømme til en øy av Drivved som bestefar har fortalt om.

Leken blir forstyrret av foreldrene til Idris. De leter etter ham, men begynner å krangle utenfor naustet. Idris blir enda mer innbitt på å komme seg vekk. De bygger en båt og seiler ut på det store, skumle havet. Plutselig er det ikke så gøy å rømme lenger. Vil Idris egentlig reise hjem igjen? Men er det ikke hans skyld at mamma og pappa krangler?

Forestillingen er laget for barn mellom 6 og 10 år, men passer godt for hele familien.

Bli med inn i Idris sitt fascinerende univers der fantasi og virkelighet blandes sammen. 

Av og med Rolf Mørck og Kjell Inge Kamsvåg.

Kamsvåg og Mørck hadde AiR opphold i 2019 i Fossekleiva kultursenter, der de arbeidet med denne forestillingen.

Varighet: 35 minutter

Passer for barn 5-9 år og hele familen.

 

Om de involverte

 

Rolf Mørck – Skuespiller, tekstforfatter og produsent

Rolf er musikalartist, musiker, sceneinstruktør og guide. Han har spilt i musikaler som Annie og Spellemann på taket og har en lang rekke konserter bak seg som artist og musiker. Drivvedøya er hans debut som manusforfatter.

Kjell Inge Kamsvåg – Komponist og musiker

Kjell Inge er komponist, visesanger, produsent og arrangør. I løpet av de siste ti årene har han skrevet og arrangert musikk for band, kor, film og tv, teater og musikal. I 2020 vant han prisen “Årets gullspire” i kategorien Musikkdesign ved Høyskolen Kristiania “…på grunnlag av svært profesjonell utførelse av både komposisjon og produksjon innen et filmatisk og historiefortellende sonisk univers med særegenhet og høy kvalitet.”.

Marianne Ek Malmåsen – Regissør og dramaturg

Marianne jobber som dramaturg, produsent, regissør, forteller og teaterpedagog og har ofte den yngre delen av befolkningen som målgruppe. Hun underviser ved Minkens Barne- og Ungdomsteater og Bærum Teaterskole, samt er daglig leder for scenekunstkompaniet Øyteateret.

Miriam Myrthel Pedersen – Scenograf

Miriam er produktdesigner, scenograf og jobber som freelancer innen teater med lang bakgrunn som skuespiller i barneteater. Hun er ansatt i Dyreparken som scenograf og prosjektleder og jobber også med rekvisittmaking og kostyme. Det siste året har hun blant annet hatt scenografi på «Oh baby baby goes viral» gjennom Den kulturelle skolesekken, hatt kunstnerisk ansvar på det nye orangutanghuset i Dyreparken, samt kost og mask på «Nissen fra havet» som en del av Julebyen Kristiansand.

 

 

Detaljer

Dato:
27. februar
Tid
15:00 – 16:00
Kostnad:
50kr-150kr
Kategori for Arrangement: