Velg visning

Arrangement Views Navigation

I dag

Vinterferieverksted i Berger museum

Lag din egen «vinterkvist» med små og store flerfargede snøballer, pyntet med glitrende paljetter eller ull. Vi har latt oss inspirere av fastelavnsriset. For de som ønsker en utfordring så karder og spinner vi en tråd. Åpent verksted mellom kl. 10.00 og kl. 14.00. I regi av Berger museum. Gratis.

Vinterferiemoro i Berger museum

Lag din egen «vinterkvist» med små og store flerfargede snøballer, pyntet med glitrende paljetter eller ull. Vi har latt oss inspirere av fastelavnsriset. For de som ønsker en utfordring så karder og spinner vi en tråd. Åpent verksted mellom kl. 12.00 og kl. 15.00. I regi av Berger museum. Gratis.

DRIVVEDØYA

En musikal for hele familien om fantasi og utrygghet

50kr-150kr
3. april17. april

KunstRom

Barnehagebarnas egen utstilling! Årets tema er sirkusmanesjen.

26. april · 17:3014. juni · 19:30

NonStop

Er du mellom 8 og 12 år? Bli med å skape magi i naturen! Med tema Vann og Annerledeshet som utgangspunkt skal vi bygge figurer og skulpturer som skal henge i trærne. Vi samler og bruker materialer vi finner i naturen. Veiledere: Mari L B Kamsvaag og Thomas Bergsten. Hver tirsdag kl. 17.30–19.30 i perioden […]

200kr

Lyden av Vestfold

Forestilling/konsert framført av Elfi Sverdrup, Karolina Westling og Tone Juve. De framfører et utvalg folketoner fra lokal folkemusikktradisjon i Vestfold.

150kr
18. juni14. august

Frihet til å elske / Matrix of Gender

Likestilling er en menneskerettighet som innebærer mulighet til deltagelse på lik linje med alle, uavhengig av kjønn, alder, seksuell orientering og funksjonsevne.

Et bevegelig skeivt skrått blikk

Dansekunstner Terje Tjøme Mossige viser en utforskende performance i utstillingen Frihet til å elske / Matrix of Gender. En kroppsliggjørinig, en epilog, en bevegelig kontemplasjon, en slags oppsamling, en avrunding av en voksen dansekunstners inntrykk av en skeiv utstilling. Terje Tjøme Mossige (f.1961) er utdannet ved Statens Balletthøgskole i Oslo, og jobber som dansekunstner og […]

8. september25. september

Kunst rett vest

Utstillingsåpning torsdag 8. september kl. 19.00.

8. september11. september

Post Mortem

Demo-kollektivet presenterer sitt nyeste arbeid, en kunstnerisk VR-opplevelse der du som spiller møter utfordrende moralske valg i en fiktiv etter-døden-tilværelse.

Klanger fra Turbinrommet

Konsert/performance med Thomas Bergsten og Mari L B Kamsvaag. Verket er en del av årets Kunst rett vest. Med støtte fra Kulturrådet.

Oslofjordens framtid – hvordan blir den?

Workshop. Åpen for alle. Ledes av Vibeke Hermanrud. Oslofjorden er nær et økologisk vippepunkt som er skremmende og vekker angst, avsky og avmakt. Kan kunst og kunstformidling fra et bredt økologisk perspektiv bidra til å skape håp og endring? I denne workshop’en snakker vi sammen og har med oss billedkunstner Runi Langum som visualiserer deltagernes […]

Alt det som renner

Performance med Johanna Zwaig. En refleksjon rundt vann og alt som renner. Tekst, lyd og handling. Varighet ca. 20 minutter. Etterpå er det foredrag inne i utstillingen; Billedkunst som figurteater.

Billedkunst som figurteater

Foredrag Dr.art. Anne Helgesen vil presentere noen av de berømte figurteatereksperimentene som ble utført av modernismens store bildekunstnere: Pablo Picassos Parade, Alfred Jarrys Kong Ubu, den italienske futuristen Fortunato Deperos Il balli plastici, Oscar Schlemmers Triadische Ballett og Paul Klees hanskedukker. Helgesen trekker også inn norske bildekunstnere som Per Krohg, Gustav Lærum og Olaf Gulbransson […]